Hur Rockerfeller grundade modern medicin och UTROTADE naturliga botemedel

Den västerländska läkemedelsindustrin har några bra poäng och är bra i en nödsituation, men det är på hög tid att folk inser att dagens vanliga medicin (västerländsk medicin eller allopati), med dess fokus på droger, droger, strålning, droger, kirurgi, droger och mer droger, är vid sin grund en pengaskapande Rockefeller-skapelse.

Folk nuförtiden ser på dig som en idiot om du pratar om växternas helande egenskaper eller andra holistiska metoder. Ungefär som allt annat, har politik och pengar använts för att förvränga människors sinnen och uppmuntra dem att anamma det som är dåligt för dem.

Allt började med John D. Rockefeller (1839 – 1937) som var en oljemagnat, en rånarbaron, USA:s första miljardär och en naturligt född monopolist.

Vid början av 1900-talet kontrollerade han 90% av alla oljeraffinaderier i USA genom sitt oljebolag, Standard Oil, som senare bröts upp för att bli Chevron, Exxon, Mobil etc.

World Affairs rapporterar samtidigt att forskare upptäcker "petrokemikalier", förmågan att skapa alla typer av slags kemikalier från olja. Till exempel gjordes den första plasten – kallad bakelit – av olja 1907. Forskare upptäckte olika vitaminer och gissade att många läkemedel kunde tillverkas av olja.

Detta var en underbar möjlighet för Rockefeller som såg förmågan att monopolisera olje-, kemi- och medicinindustrin på samma gång!

Det bästa med petrokemikalier var att allt kunde patenteras och säljas för höga vinster.

Men det fanns ett problem med Rockefellers plan för den medicinska industrin: naturläkemedel/växtbaserade läkemedel var mycket populära i Amerika vid den tiden. Nästan hälften av läkarna och medicinska högskolorna i USA praktiserade holistisk medicin, med hjälp av kunskap från Europa och nativa nordamerikaner.

Rockefeller, monopolisten, var tvungen att hitta ett sätt att bli av med sin största konkurrens. Så han använde den klassiska strategin "problem-reaktion-lösning." Det vill säga skapa ett problem och skrämma folk, och sedan erbjuda en (förplanerad) lösning. (Liknande terrorskräcken, följt av "Patriot Act").

Han gick till sin kompis Andrew Carnegie – en annan plutokrat som tjänade sina pengar på att monopolisera stålindustrin – som utarbetade ett system. Från den prestigefyllda Carnegie Foundation skickade de en man vid namn Abraham Flexner för att resa runt i landet och rapportera om statusen för medicinska högskolor och sjukhus runt om i landet.

Detta ledde till Flexner-rapporten, som fött den moderna medicinen så som vi känner till den.

Rapporten talade om behovet av att förnya och centralisera våra medicinska institutioner. Baserat på denna rapport stängdes snart mer än hälften av alla medicinska högskolor.

Homeopati och naturläkemedel hånades och demoniserades; läkare fängslades till och med.

För att hjälpa till med övergången och ändra uppfattningen hos andra läkare och forskare, gav Rockefeller mer än 100 miljoner dollar till högskolor, sjukhus och grundade en filantropisk frontgrupp kallad "General Education Board" (GEB). Detta är den klassiska morot- och pinnmetoden.

På mycket kort tid strömlinjeformades och homogeniserades alla medicinska högskolor. Alla elever lärde sig samma sak, och medicin handlade om att använda patenterade läkemedel.

Forskare fick enorma anslag för att studera hur växter botade sjukdomar, men deras mål var att först identifiera vilka kemikalier i växten som var effektiva och sedan återskapa en liknande kemikalie – men inte identisk – i labbet som kunde patenteras.

Ett piller per sjukdom blev mantrat för modern medicin.
Och du trodde att bröderna Koch var onda?

Så nu håller vi på att, 100 år senare, urskilja läkare som inte vet någonting om fördelarna med näring eller örter eller några holistiska metoder. Vi har ett helt samhälle som är förslavat av företag för dess välbefinnande.

Amerika spenderar 15% av sin BNP på sjukvård, som egentligen borde kallas "sjukvård". Det är inte fokuserat på botemedel, utan bara på symptom, vilket skapar återkommande kunder. Det finns inget botemedel mot cancer, diabetes, autism, astma eller ens influensa.

Varför skulle det finnas riktiga botemedel? Detta är ett system som grundats av oligarker och plutokrater, inte av läkare. När det gäller cancer, American Cancer Society grundades av ingen mindre än Rockefeller, 1913.

Detta är en översättning och inte mina egna ord.
Det är en artikel som var ursprungligen publicerad här, men sedan försvunnit:
http://ehealthmagz.com/2018/08/17/how-rockefeller-founded-bigpharma-and-waged-war-on-natural-cures/